Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Atina'e o le maketi tau masini

O le a faʻalauteleina le atinaʻeina tele o le fale gaosi oloa.

I le taimi nei, o le gaosiga faʻaletausaga o le fale gaosi oloa taʻavale faʻailoga e na o le 81.9 piliona yuan, ae o le manaʻoga mo faʻataʻitaʻiga i le maketi o taavale i Saina ua oʻo atu i le 20 piliona yuan.

O le televave o le atinaʻeina o fale taʻavale i totonu o le atunuʻu ua tuʻuina atu i luma maualuga ma maualuga manaʻoga mo le alamanuia mold, ma ua maua ai foi se malosi tele mo lona atinaʻe.

Ua o'o atu le atina'e fa'atosina a Saina i se vaitau o le televave o atina'e.I le 10 tausaga ua tuanaʻi, o loʻo faʻatupulaia vave le atinaʻeina o alamanuia i le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 15%.

O le tele o le gafatia o le maketi o taavale a Saina ua aumaia ai se avanoa lautele mo le atinaʻeina o masini taʻavale.

I tausaga talu ai nei, o le faʻasalalauga a le atunuʻu o uiga taʻavale (faʻatapulaʻaina o oloa faaulufale mai ma le gaosiga i totonu o le lotoifale o vaega autu) ua faʻateleina ai foi le avanoa mo kamupani faʻapipiʻi i totonu o le atunuʻu e gaosia ai limu mo taʻavale i fafo.

O tagata tomai faʻapitoa i totonu o le alamanuia na faʻailoa mai i lenei tulaga faʻapisinisi, pe faʻafefea ona faoa avanoa ma tali atu i le maketi e faʻalagolago i le kamupani e sili atu le malosi i le malosi faʻapitoa, sili atu le lelei o oloa, ma maualuga atu i le tauvaga.

I le lumanaʻi, o le maketi tau taavale o le a avea pea ma malosiaga malosi mo le atinaʻeina o fale gaosi oloa.

k2

Taimi meli: Aukuso-18-2021