Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Manaoga mo le Filifiliga o Mea

1. Tete'e abrasion

Pe a palasitika le avanoa i totonu o le gaʻo, e tafe ma faʻafefe i luga o le pito i luga o le pu, ma mafua ai le feteʻenaʻiga ogaoga i le va o le pito i luga o le avanoa ma le avanoa, lea e mafua ai ona le manuia le faʻafefe ona o le ofuina.O le mea lea, o le faʻaogaina o mea e faʻaaogaina o se tasi lea o mea sili ona taua ma taua o le limu.

O le maaa o le mea autu lea e a'afia ai le tete'e o ofu.I se tulaga lautele, o le maualuga o le maaa o vaega faʻapipiʻi, o le laʻititi laʻititi o le ofuina ma sili atu le faʻaogaina o le ofuina.E le gata i lea, o le abrasion resistance e fesoʻotaʻi foi ma le ituaiga, aofaʻi, foliga, lapopoa ma le tufatufaina o carbide i totonu o mea.

2. Malosi

O le tele o tulaga faigaluega o le limu e matua faigata lava, ma o nisi e masani ona tauaveina le tele o aʻafiaga, e mafua ai le gau gau.Ina ia mafai ona puipuia vaega o le limu mai le faʻafuaseʻi ona malepelepe i le taimi o galuega, e tatau ona i ai le malosi maualuga ma le faigata o le limu.

O le malosi o le limu e faʻalagolago lava i le kaponi o loʻo i totonu, le tele o fatu ma le microstructure o mea.

3. Fa'atino gau gau

I le taimi o le galuega a le limu, i lalo o le aafiaga umi o le cyclic stress, e masani ona mafua ai le gau vaivai.O ona foliga e la'ititi le malosi e tele a'afiaga gau gau, gau gau fe'i feso'ota'i gau vaivai ma gau gau vaivai.

O le gau gau vaivai o se limu e faʻalagolago lava i lona malosi, faigata, maʻaʻa, ma mea o loʻo aofia i totonu o mea.

4. Fa'atinoga o le vevela maualuga

A maualuga le vevela galue o le limu, o le a faʻaitiitia le maaa ma le malosi, e oʻo atu ai i le vave ofuina o le paʻu poʻo le palasitika deformation ma le toilalo.O le mea lea, e tatau ona i ai le maualuga o le mea faʻafefete i le faʻafefe ina ia faʻamautinoa e maualuga atu le maaa ma le malosi i le vevela galue.

5. malulu ma vevela le vaivai tetee

O nisi faʻamaʻi e faʻafefeteina ma faʻamafanafanaina i le taimi o le galuega, lea e mafua ai ona faʻalauteleina le pito i luga o le ana ma faʻamalosi e suia ai le faʻalavelave, lea e mafua ai le taʻei ma le paʻu, faʻateleina le feteʻenaʻiga, faʻalavelave faʻalavelave palasitika, ma faʻaitiitia le saʻo, lea e taʻitaʻia ai. i Mold toilalo.O le vaivai vevela ma le malulu o se tasi lea o ituaiga autu o le toilalo o galuega vevela, ma o lenei ituaiga o limu e tatau ona maualuga le malulu ma le vevela o le vaivai.

6. Tete'e a'a

Pe a o nisi faʻailoga, e pei o palasitika palasitika, galue, ona o le i ai o le chlorine, fluorine ma isi elemene i totonu o le palasitika, o le a vavaeeseina i latou i kasa malosi malosi e pei o le HCI ma le HF pe a uma le faʻamafanafanaina, lea o le a faʻaumatia ai luga o le limu. lua, faateleina lona talatala o luga, ma faateleina le ofuina ma le masae.

201912061121092462088

Taimi meli: Aukuso-19-2021